Bongkar!!! Speed Backlink penipu!!!

09 November 2011
Aku sebenarnya kesian dengan ramai blogger yang tertipu dengan mamat CELAKA ni.
    
Aku yakin ramai yang tertipu pasai tengok kepada angka yang dipaparkan pada counter 'e-referer' dan juga pada counter 'who among us' dalam blog tu. Cuba tengok gambar imej kat bawah ni yang aku capture pagi tadi (09/11/11), memang 'mengiurkan'. 
    
Masalahnya cuba pulak tengok pada imej berikut ni,

Kalau tak berapa jelas apa yang aku nak tunjukkan, cuba tengok coding yang dia suruh copy paste tu kat bawah ni.

<!-- Start Backlink Code  --><a href="http://speedbacklink.blogspot.com/" target="_blank" title="Speed Backlink,Free Instant Backlink"><img src="http://2.bp.blogspot.com/-iFeL5lHjxf8/TngAq0b8NBI/AAAAAAAAAZQ/rq9LeNlRsHs/s1600/speedbacklink.png" border="0" alt="Web Directory"/></a><iframe src="http://speedbacklink.blogspot.com/" width="0" scrolling="auto" frameborder="0" height="0"></iframe><!-- End Backlink Code  -->
  
Bagi yang tak berapa nak faham bahasa html coding yang kaler merah tu yang celakanya. Kalau hangpa sopy paste coding tu dalam blog hangpa, blog hangpa akan bukak sama keseluruhan blog speedbaklink tu dalam blog hangpa termasuk la iklan nuffnang dia dan apa jugak yang ada dalam blog dia, tapi hangpa tak nampak pasai dia sorok dengan cara dia bubuh width="0" dan height="0"

Aku harap mana-mana blogger yang dah ter'copy paste' code celaka tu baik cepat-cepat padam code tu. Jangan la terus tertipu. Tah berapa ramai yang dah tertipu aku tak tau, tapi nampak macam ramai pasai tengok 'yang online' pun beribu 2ribu lebih.

Banyak lagi web backlink yang lain kalau hangpa nak bubuh. Contohnya MalaysiaBacklink. Yang aku aku berani gerenti memang ok, walaupun nampak macam baru baru tapi memang ok dan yang penting tak tipu traffik orang.


Free Auto Malaysia Backlinks


Hangpa tengok kat penjuru bawah belah kanan blog aku ni, menarik dak? Kalau MalaysiaBacklink ni pun menipu takkan aku nak letak kat dalam blog aku pulak... hahaha...

yllix 300x250

Recent News

Most Popular

fb-like-box

Receive all updates via Facebook, click the Like button...
Receive all updates via Email...

Busuk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...