Terkini

Video Menarik

Politik

Cerita Panas

Technology

Miscellaneous

Politik samseng ganas makin berakar dalam PAS?

Posted by LensaHp on 05 March 2015 |


Sebelum ni kereta Dr. Hatta kena bakar, rumah Hanifa Maidin kena ceroboh dan pintu ofis Zulhazmi disimbah cat, kali ni Dr. Dzul pulak ditumbuk dimuka time nak balik solat Subuh.

Politik ganas macam ni dalam Umno pun takdak rasanya. Kata 'PAS GANTI UMNO' tapi bab ni nampak dah lebih teruk dari umno.
posted from Bloggeroid

PAS diramal pecah selepas muktamar

Posted by LensaHp on 02 March 2015 |



Pengarah Operasi Pusat Penyelidikan PAS, Mohd Zuhdi Marzuki meramalkan parti Islam itu akan berpecah selepas muktamar tahunan yang dijadual pada 1 Jun depan.

Beliau dipetik akhbar Sinar Harian sebagai berkata analisisnya itu berdasarkan penilaian dan kajian mendalam terhadap konflik dalaman parti yang tidak dapat diselesaikan oleh kepemimpinan parti.

posted from Bloggeroid

Tubemate aps android untuk mudah download video youtube

Posted by LensaHp on 01 March 2015 |


App Android yang mudahkan untuk download video dari Youtube. Yang cantiknya guna app ni kita boleh download sekerat dan sambung lain kali.

Untuk maklumat lanjut pasai app tubemate ni dan juga untuk downloak file apk boleh ke link http://m.tubemate.net
posted from Bloggeroid

Ust Ahmad Awang bekas ahli Masjid Syura PAS pertikai Multaqa II Ulama PAS

Posted by LensaHp on 27 February 2015 |


Multaqa ulama tidak menyediakan kata-kata hikmah serta kaedah bijaksana bagaimana ianya perlu diurus dan ditangani. Apa yang dilakukan sebaliknya adalah menyimbah lagi minyak ke atas api yang sedang membara, tidak mendatangkan penyelesaian tetapi sebaliknya merumitkan lagi.

Adakah perlu majlis sebesar dan sepenting Multaqa Ulama II membincangkannya tanpa pernah dibuat “tabayyun” dan membawa bukti lalu terus menjatuhkan hukuman? - Ust Ahmad Awang
posted from Bloggeroid

Cuaca panas melampau sekarang kesan biasa Fenomena ekuinoks?

Posted by LensaHp on 24 February 2015 |


"Fenomena ini bukan pertama kali malah ianya berlaku sebanyak dua kali setiap tahun iaitu setiap bulan Mac dan september, yang mana, matahari berada tepat di atas garisan Khatulistiwa dengan suhu paling panas terutamanya di Semenanjung." Pengarah Institut Sains dan Teknologi Spatial, Profesor Dr Mazlan Hashim.

Cerita Dr. Mazlan ni macam fenomena ni benda biasa ja dan tak perlu kecoh sangat tapi Utusan kelmarin dulu siap terbitkan berita bertajuk "Panas ekstrem melanda negara, boleh bawa maut". Yang betulnya bahaya sungguh ka dak?
posted from Bloggeroid

yllix 300x250

Recent News

Most Popular

fb-like-box

Receive all updates via Facebook, click the Like button...
Receive all updates via Email...

Busuk