Politics

Video Menarik

Cerita Panas

Technology

Miscellaneous

Ace Fishing game memancing smartphone terbaik

Posted by LensaHp on 19 December 2014 |


Bagi yang suka memancing game Ace Fishing dari Com2Us ni adalah yang terbaik. Game genre MMORPH ni memang akan buat hangpa hooked-up.

Cerita banyak pun tak guna, elok layan video trailer game ni dan tengok sendiri.

Smart tools pro app 1.7.3 - Tool pengukur yang lengkap untuk android

Posted by LensaHp on 17 December 2014 |



Aplikasi android untuk membuat pengukuran yang lengkap. All-in-One.

Set 1: Length, Angle, Slope, Level, Thread - Smart Ruler Pro
Set 2: Distance, Height, Width, Area - Smart Measure Pro
Set 3: Compass, Metal detector, GPS - Smart Compass Pro
Set 4: Sound level meter, Vibrometer - Sound Meter Pro
Set 5: Flashlight, Magnifier, Mirror - Smart Light Pro

Download 》Smart Tools Pro 1.7.3

posted from Bloggeroid

TPM: Keputusan kekal Akta Hasutan muktamad

Posted by LensaHp on 07 December 2014 |

Malaysia berhak membuat sebarang keputusan demi kepentingan keselamatan dan keamanan negara termasuk mengekalkan undang-undang sedia ada seperti Akta Hasutan 1948, tegas Tan Sri Muhyiddin Yassin.

Timbalan Perdana Menteri berkata keputusan mengekalkan akta itu adalah muktamad dan tidak perlu dikaji semula memandangkan ia telah dibincang dengan teliti serta mendapat pandangan semua pihak. - Malaysiakini

posted from Bloggeroid

Mungkin ada pemimpin Umno dikambing hitamkan untuk baiki persepsi akta hasutan?

Posted by LensaHp on 05 December 2014 |

"Saya dah janji, saya buatlah. Buat laporan polis. Dia tak buat laporan polis, mana kita nak siasat,” katanya ketika ditemui The Malaysian Insider di Putrajaya hari ini. - TMI

Mungkinkah lepas ni ada pemimpin Umno macam Mashitah akan didakwa di bawah akta hasutan untuk bagi persepsi positik supaya rakyat sokong Akta Hasutan dikekalkan?

posted from Bloggeroid

Video ‘mat rempit’ belasah warga Afrika

Posted by LensaHp on |



Walaupun video berjudul ‘Mat Negro dipukul orang ramai di Jalan Kuching’ dirakaman dan dimuat-naikkan di media sosial pada 30 November lalu, namun ia terus hangat dan dikongsi oleh pengguna media sosial.

Rakaman itu memaparkan gambar seorang warga Afrika di Jalan Kuching yang dipukul oleh orang ramai kerana dipercayai melanggar sebuah kereta yang dipandu oleh seorang lelaki tempatan.

posted from Bloggeroid

yllix 300x250

Recent News

Most Popular

fb-like-box

Receive all updates via Facebook, click the Like button...
Receive all updates via Email...

Busuk