Politics

Video Menarik

Cerita Panas

Technology

Miscellaneous

Presiden PAS: Pilihanraya PBT bakal cetuskan 13 Mei

Posted by LensaHp on 23 January 2015 |

Sampai tara tu rupanya 'buruk sangka' Presiden PAS kepada DAP. Dan yang lebih teruk lagi sebab dilihat dari kacamata perkauman.

"Kita tidak seharusnya mengusulkan sesuatu yang boleh menjadi cetusan ke arah ketidakstabilan, melebarkan jurang masyarakat desa dan bandar, dan yang paling menakutkan kita ialah ketegangan seperti ini boleh menjadi ‘api dalam sekam’ untuk mengulangi peristiwa 13 Mei yang wajib dianggap titik hitam dalam sejarah negara," - TMI

posted from Bloggeroid

Nurul Izzah sah bercerai, bakal jadi janda paling hot?

Posted by LensaHp on 15 January 2015 |

Perkahwinan Anggota Parlimen Lembah Pantai Nurul Izzah Anwar dengan Raja Ahmad Shahrir Iskandar Raja Salim berakhir hari ini selepas pasangan itu sah bercerai talak satu di Mahkamah Tinggi Syariah di Kuala Lumpur. - Malaysiakini.

Kompom Nurul Izzah akan jadi janda paling hot tahun ni. Tentu punya troopers Umno akan main isu peribadi ni ke tahap maksima. Sebelum ni pun dah tersebar khabar angin skandal Nurul Izzah ni dengan seorang jejaka...

posted from Bloggeroid

Sirul Azhar selamat di Australia walaupun mahlamah jatuhkan hukuman mati kes bunuh Altantuya.

Posted by LensaHp on |

Selamba ja Australia tolak permintaan Malaysia, kalau jadi kat Malaysia aku yakin belum Australia minta ekstradisi Malayaia yang kalut offer.

“Undang-undang ekstradisi Australia tidak membenarkan seorang individu diserahkan kepada sebuah negara untuk satu kesalahan yang boleh dihukum dengan hukuman mati, melainkan negara itu memberi kepada Australia satu janji bahawa hukuman mati tidak akan dijalankan,” laporan itu dipetik. - Malaysiakini
posted from Bloggeroid

Video edisi pertama 'tanpa seluar' dalam subway di Bucharest

Posted by LensaHp on 13 January 2015 |



Bucharest holds its first ever "No Pants Subway Ride Day" where commuters are encouraged to take the metro in their underwear.

Harap-harap taksak la rakyat Malaysia yang cukup CELAKA bawak budaya macam ni kat Malaysia. Dengan budaya KPop pun dah jadi carca merba awek bertudung...


posted from Bloggeroid

PAS sasar kutip RM5juta program Makan Malam Tabung Pemulihan Bencana Banjir

Posted by LensaHp on |


PAS melancarkan tabung khas bagi membantu memulihkan semula penempatan penduduk di Kelantan yang musnah dilanda banjir teruk pada 26 Disember lalu. Pengerusi Tabung Pemulihan Bencana Banjir Mohamad Sabu berkata, mangsa banjir perlu terus dibantu oleh semua pihak kerajaan pusat, negeri, NGO dan juga parti politik.

Bagi merasmikan pelancaran tabung ini, PAS akan menganjurkan majlis makan malam pada 9 Febuari ini dan mensasarkan kutipan sehingga RM5 juta pada malam tersebut. - Hrkh.

posted from Bloggeroid

yllix 300x250

Recent News

Most Popular

fb-like-box

Receive all updates via Facebook, click the Like button...
Receive all updates via Email...

Busuk